Üye Girişi

Yeni Üyelik

Ganyan.com.tr | Kazanmanın gidiş hattı

Üyelik Formu

Kullanım Koşulları

Bu sözleşme, sitemizdeki hizmetlerden faydalanabilmeniz için gerekli kuralları içermektedir. Kullanıcı, Site'ye üye olarak, Kullanıcı Sözleşmesi'nin tamamını okuduğunu, içeriğini bütünü ile anladığını ve tüm hükümlerini onayladığını kabul, beyan ve taahhüt eder. GANYAN.COM.TR, aşağıdaki anlaşma şartlarına uyulmadığı takdirde şahısların üyeliklerini dondurma, iptal etme, mesajlarını silme ve düzeltme hakkını saklı tutar.
1 - Üyelik Ücreti ve Ödeme : GANYAN.COM.TR'ye üyelik ücretsizdir. GANYAN.COM.TR'deki güncel tahminlerden faydalanabilmek için ücretli üyelik olan, VIP Üyeliğe geçiş yapmak gerekir.
2 - Üyelik Formundaki Bilgiler : GANYAN.COM.TR tarafından sunulan üyelik formunu eksiksiz ve geçerli olarak dolduranlar üye olabilir. Geçerli ve aktif olan bir e-posta adresi ile üyenin kendisine ait olan Cep Telefonu Numarasını bildirilmesi zorunludur. Bilgilerin doğruluğu her üyenin kendi sorumluluğundadır.
3 - Sunulan Hizmetler : GANYAN.COM.TR, Türkiye ve dünyadaki at yarışları konusunda; tahmin, yorum, haber, istatistik, program gibi bilgileri üyelerine sunar. GANYAN.COM.TR, sunulan hizmet çeşidini ve/veya kalitesini azaltma veya arttırma hakkını saklı tutar. Üye olmuş kullanıcılar; mesaj gönderme, yorum ekleme, içerik ekleme gibi GANYAN.COM.TR'nin dahili sistemlerini kullanabilirler. GANYAN.COM.TR, üyelerin gönderdiği; mesaj, yorum ve içerikten sorumlu değildir. Bütün bu mesaj, yorum ve içerikten her üye kendisi sorumludur. Saldırgan yaklaşımlar, cevap hakkı doğurabilecek eleştiriler ve/veya yazılar, üyelerin rahatsızlığına yol açacak şiddet yanlısı, ırkçı, bağnaz yazı, resim ve/veya diğer materyaller bulundurulamaz. GANYAN.COM.TR’nin, bu tür yaklaşımda bulunan üyeleri uyarma ve gerekirse üyeliğini iptal etme hakkı saklıdır.
4 - Kimlik Bilgileri : GANYAN.COM.TR üyelerinin kimlik bilgileri gizli tutulur. Ancak aşağıdaki koşulların münferiden veya toplu olarak gerçekleşmesi halinde, GANYAN.COM.TR, üyesinin kimlik bilgilerini araştırma ve açıklama hakkına sahiptir.
4.1. Resmi makamlardan üyeye yönelik bir suç duyurusu ya da resmi soruşturma talebi gelmesi halinde.
4.2. Üyenin GANYAN.COM.TR sistemlerinin çalışmasına engel olacak herhangi bir elektronik sabotaj ve saldırı yaptığının tespit edilmesi halinde.
4.3. Yukarıdaki 1. madde koşullarından ötürü üyeliği iptal edilmiş bir üyenin, yeniden üye olarak sözleşme ihlalini tekrarlaması halinde.
5 - Gizlilik : Bir üyenin GANYAN.COM.TR’ye üye olmak için verdiği her bilgi GANYAN.COM.TR tarafından saklanır. Üye, sadece kendisinin ulaşabileceği güncelleme alanlarında, üyelik bilgilerinde değişiklik yapabilir.
6 - Telif Hakkı : GANYAN.COM.TR’de bulunan bütün yazılı, resimli, sesli, grafik içeren ve/veya içermeyen tablo gibi materyallerin her hakkı mahfuzdur. Bu materyalleri kopyalayarak kişisel sayfada yayınlamak ve/veya pazarlamak kesinlikle yasaktır. Üyelerin, üçüncü şahıs ve/veya sitelerin içeriklerini eklemesinden GANYAN.COM.TR sorumlu değildir. Telif hakkı sahibi tarafından başvurulduğu takdirde, bu içerikler silinir.
7 - Bilgilerin Doğruluğu : GANYAN.COM.TR, üyelik formuna yazılan her bilgiyi doğru olarak kabul eder. Bu bilgilerin yanlış olmasından dolayı meydana gelebilecek herhangi bir teknik ve/veya kanuni arzdan sorumlu değildir.
8 - Hukuki Şartname : Yukarıdaki şartlara uymama halinde doğabilecek ihtilaflarda Ankara Mahkemeleri görevlidir. Bu gibi durumlarda üyeler, mahkemenin vereceği yaptırımlardan da birinci derecede sorumlu tutulacaklardır.
9 - Kullanıcı Sözleşmesi Hakkında : GANYAN.COM.TR, bu anlaşmanın herhangi bir maddesini bir uyarı göndererek değiştirme, yenileme veya iptal etme hakkına sahiptir. Üye olan her birey, bu maddeleri okumuş kabul edilir. GANYAN.COM.TR kullanıcı sözleşmesi üzerinde yapacağı değişiklikleri önceden duyurur. Üyelerin değişikliklere itirazı halinde GANYAN.COM.TR, üyelikleri askıya alabilir ve/veya silebilir.
10 - Sözleşme Geçerliliği : GANYAN.COM.TR ile üyeler arasında ortaya çıkabilecek ihtilaflarda, GANYAN.COM.TR’nin elektronik yayınları delil olarak kabul edilir.
11 - Kişisellik İlkesi : Tc No ve Kullanıcı Şifresi, kişisel kullanım içindir. GANYAN.COM.TR, aynı anda farklı bilgisayarlarda aynı kullanıcı kodunun kullanımı durumunda, sözkonusu üyeliği askıya alma ve/veya silme hakkını saklı tutar.
12 - 18 yaşından küçükler sitemize üye olamazlar. Bu tür kullanıcıların üye olduğunun öğrenildiği durumlarda, bu kişilerin üyelikleri GANYAN.COM.TR tarafından iptal edilir.
13 - GANYAN.COM.TR tahminlerinden hafta'da bir gün, bir program sosyal medya hesaplarından paylaşılır.
14 - GANYAN.COM.TR'de yalnızca ikinci altılı ganyan programına tahminler olur, birinci altılı ganyan programına tahmin vermek yazarın kendi inisiyatifindedir.
15 - GANYAN.COM.TR, yukarıdaki bilgilerin tamamının gizliliğini garanti eder.