Download on the App Store GET IT ON Google Play
Takamatsunomiya Kinen Galibi Lord Kanaloa
24 Mart 2013
Beğen 0
Kalp 0
Teşekkürler 0
Nazar Boncuğu 0

Takamatsunomiya Kinen Galibi Lord Kanaloa

Yılın en önemli yarışlarından biri olan ve Uluslararası Global Sprint Challenge serisinin ikinci ayağıını oluşturan G1 Takamatsunomiya Kinen Japonya'nın Chukyo hipodromunda koşuldu. Yarışı beklenildiği gibi Lord Kanaloa (King Kamehameha - Lady Blossom / Strom Cat) ilk sırada tamamladı. Dream Valentino (Roses in May - Cosmo Valenti / Meiner Love) ikinci olurken , Hakusan Moon (Admire Moon - Ciliege / Sakura Bakushin O) üçüncü, Sakura Gospel (Sakura President - Sakura Blues / Cure the Blues) ise dördüncü oldu. 1200 metre çim pistteki yarışta farklar 1 boy, burun ve yarım boy olarak gerçekleşirken bitiriş derecesi 1:08.10 olarak kaydedildi.





Start aldığı 14 koşunun 9'unu kazanan Lord Kanaloa'nın,1200 Listed Aoi Stakes, 1200 G3 Keihan Hai , 1200 G3 Silk Road Stakes , Global Sprint Challenge serisi yarışlarından 1200 G1 Sprinters Stakes ile 1200 G1 Hong Kong Sprint ile 1400 G3 Hankyu Hai birincilikleri bulunuyor. Bunun dışında bugün kazandığı Takamatsunomiya Kinen'i geçen yıl üçüncü sırada tamamlamış, G3 Hakodate Sprint Stakes ile Centaur Stakes koşularında ikinci sırada bitirmişti. 

Kingmambo torunu olan Lord Kanaloa'nın 2010 G1 Japan Cup galibi Rose Kingdom, 2010 G1 Japanese Oaks birincisi Apapene, 2012 Japan Dirt Derby birincisi Hatano Vaingueur, 2012 Queen Elizabeth II Cup galibi Rulership gibi önemli baba kardeşleri bulunuyor. Geçen yıl bir yarışla kaçrdığı Global Sprint Challange şampiyonluğunu bu sene kazanma yakın görünen Lord Kanaloa Hong Kong Sprint ile serinin bir yarışında daha  alacağı bir galibiyet ile bunu başarabilir.


Yarışı İzlemek İçin TIKLAYIN





  




Günün bir diğer önemli yarışı Nakayama Hipodromundaki  G3 March Stakes oldu. 1800 metre kum pistteki yarışı Grand City (King Kamehameha - Lady Classic / Brian's Time) kazanırken, Birdie Birdie (Brian's Time - Home Sweet Home / Seeking the Gold) ikinci, Flame of Peace (War Emblem - Blow the Candle / Sunday Silence) üçüncü, Grazia (King Kamehameha - Fairy Ballede / Sadler's Wells) dördüncü surada tamamladı. FArklar burun, 2 boy, burun olurken bitiriş derecesi 1.52.60 oldu.


Yarışı İzlemek İçin TIKLAYIN