Download on the App Store GET IT ON Google Play
Tahmin Bahane
26 Ekim 2014
Beğen 0
Kalp 0
Teşekkürler 0
Nazar Boncuğu 0

Tahmin Bahane

 Spor programlarına bakıyorsunuz aklı başında yorum yapan birkaç kişi dışında aklınızda kalan ne var. Biri programda ruh çağırır, biri cacık yapar, diğeri spor programına asker üniforması ile gelir, silah getirir. Şimdi bu adamları oturup sevelim mi yoksa halimize mi ağlayalım.
 
Sabah  programlarına bakıyorsun, kimin eli kimin cebinde..Rezaletlerin ödüllendirildiği programlar..50 TL. konu mankenliği yapan ve stüdyo stüdyo gezen insanlar. Yapılan rezil ötesi programlarını bariz yalanlarla savunan, yaptığı işler çok matahmış gibi kendisini eleştirenlere canlı yayında hakaret eden kişiler.
 
Magazin programlarının ne kadar vahim durumda olduklarını anlatmaya bile gerek yok. Soruyu soruyorlar cevabı alıyorlar, haberi uyduruyorlar. Habercilik ahlakından ve geleneğinden yoksunlar.
 
Gazeteler ise ne söyleyeyim. Gazeteciler haberleri taraflı aktarıyor diye ahkam kesen haber tüketicileri..
 
Hemen herkeste bir savunma hali var, birisi bir şey söylese de kendimizi savunsak, suçun başkalarında olduğunu söylesek.
 
Tabi bizim sektör bu karmaşada mutlaka yerini alır.. Her şeyi abartmaya mecburuz sanki. Gazetelere, internete, bültenlere, televizyona bakın, yarış severden çok tahminci var.
 
Klasik tahminler, temelsiz duyumlar, atın çalışmaları, aklınca verdiği taktik, vs vs.. sanki biz bunları bilmiyorduk yeni bir şeyler söyleyin..
 
Tahminciler tonlarca kötü eleştiri alıyor. Benim anlamadığım konu ise, böyle aptalca tahmin yapan kişiler tahminlerine neden bu kadar anlam yüklüyorlar..
 
Bir şeyi var olanın ötesine taşımaya çalışmaları gerçekten içler acısı.
 
Bu yorumcuların durumu, çırılçıplak gezerken, elbiseli gibi davranmaları..



Saygılarımla


Derya KONUK