Download on the App Store GET IT ON Google Play
Sheema Classic'ten Bir Yıldız Daha Kaydı
12 Şubat 2013
Beğen 0
Kalp 0
Teşekkürler 0
Nazar Boncuğu 0

Sheema Classic'ten Bir Yıldız Daha Kaydı

5 yaşındaki başarılı safkan Point Of Entry ,30 mart günü yapılacak Dubai Sheema Classic'te koşmayacak. Daha önce planlanan Sheema Classic'in es geçilerek G1 Arlington Million ve Breeders' Cup Turf koşularının hedef yapıldığı açıklandı.
 

Point of Entry, toplamda sekizinci birincilik alırken, bunların beşini grup yarışlar olşuturuyor. G1 Man o'war Stakes, G1 Sword Dancer Invitational Stakes, G1 Joe Hirsch Turf Classic Invitational Stakes birincilikleri sonrası son olarak 9 Şubat 2013 tarihinde G1 Gulfstream Park Turf Handicap kazanan safkanın kariyer kazancı 2 milyon doların üzerinde.

Orta ve uzun mesafede başarılı yarışlar çıkaran Point of Entry Babası Dynaformer'in en fazla kazanç elde eden altıncı yavrusu konumunda. Point of Entry'nin Americain, Perfect Drift, Barbaro, Riskaverse ve Film Maker önemli baba kardeşleri olarak dikkat çekiyor.

2013 Dubai Sheema Classic'e katılma ihtimali olan safkanlara baktığımızda; Daddy Long Legs, Little Mike, Ruler Ship, Gentildonna, The Fugue, Cirrus Des Aigles gibi önemli isimler karşımıza çıkıyor.






2012 Man o' War Stakes






2013 Gulfstream Park Turf Handicap


İzlemek için Tıklayın