Download on the App Store GET IT ON Google Play
San Antonio Stakes'i Game on Dude Kolay Kazandı
04 Şubat 2013
Beğen 0
Kalp 0
Teşekkürler 0
Nazar Boncuğu 0

San Antonio Stakes'i Game on Dude Kolay Kazandı

1810 metre kum pistte yapılan G2 San Antonio Stakes'i B.Baffert'in antrene ettiği Game On Dude (Awesome Again - Worldly Pleasure / Devil His Due)  jokeyi Mike E.Smith idaresinde 1:47.53'lük bitiriş derecesi ile kazandı. Clubhouse Ride'in (Candy Ride - Seeking Results / Seeking the Gold) ikinci sırada yer aldığı yarışta, Make Music For Me (Bernstein - Miss Cheers / Carson City)  üçüncü oldu. 


Start aldığı 23 yarıştan 11 birincilik çıkaran Game On Dude, bu galibiyetlerinin dokuzunu grup yarışlarda alarak üst düzey bir performans sergiledi. G3 Lone Star Derby, G1 Santa Anita Handicap, G1 Goodwood Stakes, G2 San Antonio Stakes, G2 Californian Stakes, G1 Hollywood Gold Cup Handicap, G1 Awesome Again Stakes ve G3 Native Diver Stakes koşularını kazanan başarılı safkan daha öncede ilk sırada tamamladığı G2 San Antonio Stakes'i ikinci defa kazanarak önemli istatistik elde etmiş oldu.

3 milyon doların üzerinde  kazanca ulaşan Game on Dude, 2011 yılında kariyerinin en parlak dönemini yaşadıktan sonra 2012 yılında katıldığı Dubai World Cup ve Breeder's Cup Classic koşularında aldığı başarısız sonuçlar ile bir önceki yıla göre bir adım geride kaldı. 2013 yılında start aldığı ilk koşu olan San Antonio Stakes'i kolay bir şekilde kazanarak seneye iyi bir başlangıç yapmış oldu. 



Koşuyu Buradan İzleyebilirsiniz. Click here to watch