Download on the App Store GET IT ON Google Play
Rule Of The World Efsanesimi Başlıyor?
09 Mayıs 2013
Beğen 0
Kalp 0
Teşekkürler 0
Nazar Boncuğu 0

Rule Of The World Efsanesimi Başlıyor?

İngiltere'nin Chester Hipodromundaki G3 MBNA Chester Vase koşusunda kazanan Ruler Of The World oldu. 2473 metredeki koşuyu 6 boy fark ve 2.40.29 derece ile tamamlayan 3 yaşındaki tay katıldığı ikinci yarışınıda ilk sırada bitirmeyi başardı. 7 nisanda kariyerine Curragh'ta başlayan ve maidendan çıkan Rule Of The World (Galileo - Love Me True / Kingmambo) o gün için J.O'Brien ile start alırken bugün R.Moore idaresinde koşuyu tamamladı. Koşuda ikinci sırayı Mister Impatience (Hernando - Katy Nowaitee / Komaite) alırken, Havana Beat (Teofilo - Sweet Home Alabama / Desert Prince)  üçüncü oldu.

Rule Of The World pedigrisi ile dikkat çeken bir tay. Annesi Love Me True için söylenebileceklerin başında; 2008 yılı Avrupa'da Şampiyon 4 yaşlı Erkek Safkan seçilen , G1 Prix Ganay, G1 Gold Cup, G1 Prince of Wales's Stakes, G1 King George VI and QE Stakes, G1 Juddmonte International Stakes koşuları galibi Duke Of Marmalade geliyor.
Baba kardeşlerinden Frankel, Rip Van Winkle, New Approach, Nathaniel, Soldier of Fortune, Red Rocks, Teofilo, Cape Blanco isimleri öncelikli olarak sayılabilir.

Rule Of The World'un 16 Mayıs'ta G2 Dante Stakes, 25 Mayıs G1 İrlanda Erkek Tay Deneme ve 1 Haziran G1 Investec Derby koşuları için kaydı bulunuyor.