Download on the App Store GET IT ON Google Play
Nadas Koşusunda Divine River Güldü
05 Mayıs 2013
Beğen 0
Kalp 0
Teşekkürler 0
Nazar Boncuğu 0

Nadas Koşusunda Divine River Güldü

İstanbul Veliefendi Hipodromunda koşulan KV-8 Nadas Koşusunu Divine River (Divine Light - Wanganui / Unfuwain) jokeyi A.Kurşun ile kazandı. Nevzat Seyok'un sahibi ve yetiştiricisi olduğu , A.Saçan'ın anteene ettiği Divine River ,dişi tay deneme öncesi en önemli sınavlarından birini başarılı bir şekilde geçmiş oldu. 2012 eylül ayında 1500 metre sentetik pistte kazanarak koşu hayatına başlayan tay, şartlı ve handikap yarışlrı sonrasında son iki koşusunda Kv-8 grupta start aldı. 1400 metre çim pistte F.Derya Beşikçi koşusunda Tapit Girl ve My Secret ardında üçüncü olan Divine River, bugün kazanarak ikinci birinciliğini hanesine yazdırdı.


Koşuda ikinci sırayı Tearra (Langfuhr - Shapes and Shadows / Dynaformer) ikinci, Mara Despina (Oratorio - Dance To The Band / Kingmambo) üçüncü, Pan Amore (Unaccounted For - İlitya / Fantastic Fellow) dördüncü oldu.


Divine River için pedigrisinde en dikkat çeken isim anne kardeşi Pan River. Bunun dışında yine anne kardeşleri King River ve River Queen kazançları ile göze çarpıyor.





Koşuyu İzlemek İçin Tıklayın (Click To Watch)