Download on the App Store GET IT ON Google Play
Kentucky Derby Yolunda Will Take Charge
18 Mart 2013
Beğen 0
Kalp 0
Teşekkürler 0
Nazar Boncuğu 0

Kentucky Derby Yolunda Will Take Charge

Amerika Birleşik devletlerinde 16 Mart günü,Kentucky Derby yolunda önemli bir viraj olan G2 Rebel Stakes ile G1 Santa Margarita Stakes koşuları gerçekleştirildi. Kentucky Derby için önemli puanların alındığı Championship Serisi yarışlarından olan Rebel Stakes'i Dehere torunu Will Take Charge ilk sırada tamamlayarak çok önemli puanlar aldı. 






ABD / Oaklawn Park / G2 Rebel Stakes / 1709m / 600.000 $

1.Will Take Charge pd Unbridled's Song- Take Charge Lady / Dehere

2.Oxbow pd Awesome Again - Tizamazing / Cee's Tizzy

3.Den's Legacy pd Medaglia d'Oro - Sunshine Song / War Chant



Tjk aygırlarından Dehere'nin torunu olan Will Take Charge Rebel Stakes birinciliği ile ilk grup yarış galibiyetini elde etmiş oldu. Daha önce Smarty Jones Stakes'i kazanan safkan, Rebel Stakes ile Kentucky Derby yolunda çok önemli 50 puanıda hanesine yazdırdı.  Kentucky Derby öncesi safkanın G1 Blue Grass'ta koşma ihtimalide bulunuyor.
Dört grup yarışta start alan Oxbow, Kentucky Derby startlarından Lecomte Stakes'i kazanırken diğer iki yarışta dördüncülük elde etmişti. Rebel Stakes ikinciliği ilede 20 puan kazanmış oldu.
2012 Breeder's Cup Juvenile Turf Sprint ikincisi Den's Legacy, bu yıl Kentucky Derby yolunda Sham Stakes ve Robert B. Lewis Stakes koşularında ikincilik almıştı. Rebel Stakes üçüncülüğü ile 10 puanı hanesine yazdırdı.

 







ABD / Santa Anita Park / G1 Santa Margarita Stakes / 1810m / 294.250 $

1.Joyful Victory pd Tapit - Wild Lucy black / Wild Again

2.More Chocolate pd Malibu Moon - Little Treasure / Night Shift

3.Brushed by a Star pd Eddington - Brush Hour / Broad Brush




17 yarıştan 6 birincilik çıkaran Joyful Victory, üst üste iki galibiyet alarak kazancını 1 milyon doların üzerine çıkardı. 2011 yılında G3 Honeybee Stakes ile G2 Fantasy Stakes 'i kazanan safkan, 11 grup yarışını tabela içerisinde tamamlamış.
More Chocolate ;Robert J Frankel Stakes üçüncülüğü, La Canada Stakes birinciliği sonrası Santa Margarita Stakes'ta aldığı ikincilikle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
2012 yılı itibariyle farklı bir kimliğe bürünen Brushed by a Star, katıldığı 10 yarışın dokuzunu tabela içerinde tamamlarken 4 koşuyuda kazanma başarısı gösterdi.

 

Koşuyu İzlemek İçin Tıklayın