Download on the App Store GET IT ON Google Play
Karnavalda 9.Gün Geride Kaldı
03 Mart 2013
Beğen 0
Kalp 0
Teşekkürler 0
Nazar Boncuğu 0

Karnavalda 9.Gün Geride Kaldı

Dubai Yarış Karnavalında gün geçtikçe sona yaklaşılıyor. 30 Martta'ki son gün yarışları öncesinde karnavalın dokuzuncu gün yarışlarıda geride bırakıldı. Karnaval kapsamında yer alan 2 marttaki iki yarış olan Nad Al Sheba Trophy Sponsored By Haras Estrela ve Zabeel Mile Sponsored By Stud Estrela Energia koşularında şu sonuçlar alındı:



2810 metre çim pistte yapılan G3 Nad Al Sheba'yı kazanan Ahzeemah bu yıl Meydan hipodromunda çıktığı üçüncü yarışından ilk biriniciliğini aldı. Önceki ik yarışındada ikinci olan safkanın bu yarışı aynı zamanda ilk grup galibiyeti oldu. Godolphin temsilcisi Ahzeemah, İngiltere'deki başarılı performansını Meydan'da da sürdürmeye devam ediyor.










1600 metre çim pistteki G2 Zabell Mile'i Trade Storm ilk sırada tamamladı. Safkan bu yıl Meydan'da katıldığı üçüncü yarışından ikinci birinciliğini almış oldu. Daha öncede 14 şubattaki 1800 metre Jaguar XF Trohy'i kazanmıştı.
9 ay aradan sonra katılıdığı ilk yarışından dördüncülükle ayrılan Musir bu yarışındada galibiyet alamayarak ikincilikle yetindi. Musir'i 2011 Topkapı koşusundan hatırlıyoruz.