Download on the App Store GET IT ON Google Play
Japonya'da Tay Deneme Provaları Yapıldı
18 Mart 2013
Beğen 0
Kalp 0
Teşekkürler 0
Nazar Boncuğu 0

Japonya'da Tay Deneme Provaları Yapıldı

Japonya'da Mart ayıyla birlikte yılın önemli yarışlarında kalite isimler start almaya başladı. Erkek ve Dişi Tay deneme koşularının provası niteliğinde olan Hochi Hai Fillies' Revue ve Sho Spring Stakes ile G2 Hanshin Daishoten yarışlarında beklenilen isimler kazanmayı başardı. Geçen yılın flaş ismi Gold Ship kzanarak bu seneye iyi bir başlangıç yapmış oldu.






G2 Hochi Hai Fillies' Revue (Japanese 1.000 Guineas Trial) olarak adlandırılan ve Tay deneme provası olarak yapılan koşuyu Meisho Mambo kazandı. Beşinci startından üçüncü birinciliğini çıkaran tay, daha önce 1600 metre Kobushi Sho'yu ilk sırada tamamlamıştı.



Koşuyu İzlemek İçin TIKLAYIN






G2 Fuji Tv Sho Spring Stakes (Japanese 2.000 Guineas Trial) Nakayama hipodromunda gerçekleştirildi. Üst üste üçüncü birinciliğini alan Logotype, bu yılki ilk yarınıda ilk sırada tamamlayarak iyi bir başlangıç yapmış oldu. Geçen yılın son yarışında G1 Asahi Hai Futrity Stakes'i kazanan tay, özellikle bu sene adından sıkça sözettirece benziyor



Koşuyu İzlemek İçin TIKLAYIN







Bir diğer önemli grup yarış Hanshin Daishoten (G2) Hanshin hipodromunda yapıldı. Koşuyu kazanan isim Gold Ship, onbirinci yarışından sekizinci birinciliğini hanesine yazdırdı. Japon yarışçılığının önemli koşularından G1 Arima Kinen, G1 Kikuka Sho ve Satsuki Sho (2000 Guineas)'i ilk sırada tamamlayan Gold Ship bu yılki ilk yarışınıda kazanarak 2013 senesine iyi bir başlangıç yapmış oldu.



Koşuyu İzlemek İçin TIKLAYIN