Download on the App Store GET IT ON Google Play
Japonya Derbisi'ni Kizuna Kazandı
26 Mayıs 2013
Beğen 0
Kalp 0
Teşekkürler 0
Nazar Boncuğu 0

Japonya Derbisi'ni Kizuna Kazandı

Japonya'nın Tokyo Hipodromunda The Tokyo Yushun yani G1 Japanese Derby koşusunda 18 safkan mücadele verdi. Japonya'nın en önemli yarışlarından biri olan koşuda mutlu sona ,yarışa favori olarak katılan Kizuna ulaşırken, bir dieğr favori Logotype ancak beşinci olabildi. 2400 metre çim pistte gerçekleştirilen koşuda bitiriş derecesi 2.24.30 olurken, farklar yarım boy, 1 boy , burun olarak kaydedildi.


Yarışın son düzlüğüne kadar grubun gerisinde yer alan ve düzlükle birlikte sprintine başlayarak son 100 metrede gruba hakim olup jokeyi y.Take idaresinde kazanan Kizuna (Deep Impact - Categuil / Strom Cat) ardından ikinci sırayı Epiphaneia ( Symboli Kris S - Cesario / Special Week) alırken, Apollo Sonic (Big Brown - Purely Surprized / Pure Prize) üçüncü, Peptide Amazon (Agnes Tachyon - Red Cloche / Tony Bin) dördüncü oldu.

Yedinci yarışından dördüncü birinciliğini alan Kizuna, daha önce katıldığı G3 Nikkei Hai Nisai Stakes'te üçüncü, G2 Yayoi Sho'da beşini olurken, bu yıl katıldığı G3 Mainichi Hai ve G2 Shimbun Hai koşuları kazanma başarısı göstermişti.