Download on the App Store GET IT ON Google Play
İki Şampiyon Buluşuyor: Frankel x Balance
16 Ocak 2013
Beğen 0
Kalp 0
Teşekkürler 0
Nazar Boncuğu 0

İki Şampiyon Buluşuyor: Frankel x Balance

Bu yıl içinde Frankel'i ziyaret edecek kısraklar arasına Thunder Gulch kızı Balance'da katılıyor. 2004 Keeneland satışlarında 260 bin dolara el değiştirirek yarış kariyerine başlayan başarılı kısrak, Sharp Cat Stakes , Las Virgenes Stakes, Santa Anita Oaks, Santa Margarita Han., La Canada Stakes koşu galibiyetleri başta olmak üzere toplamda 16 startta 6 birincilik, 2 ikincilik, 5 üçüncülük alarak 1.048.491 dolar kazanç elde etmiş.

2007 yılında emekli olan kısrağın iki tayı bulunuyor. 2010 Keeneland satışlarında A.P. Indy'den olma
Mr.Besilu isimli tayı 4.200.000 dolara satılan Balance'in diğer tayı ise 750 bin dolara satılan start almamış  Go Ninetten. Babası Street Cry olan Go Ninetten Zenyatta ile babadan kardeş durumunda.

Başarılı kısrak Balance 'ın anne hanesinde Vertigineux varki bu ismi Zenyetta'nın da annesi olarak hatırlayabiliriz. Yarış kariyerinde iki birinciliği olan Vertigineux'in 7 tayından Zenyetta, Balance ve Wheres Bailey stakes yarış birincilikleri olan isimler.

Kentucky Derby ve Belmont Stakes birincisi Thunder Gulch'ın Kentucky Cup Juvenile birincisi, Breeders' Cup Juvenile ikincisi Point Given ile 7 grup yarış galibiyeti bulunan Spain dikkat çeken yavruları olarak karşımıza çıkıyor. Balance'in kısrak babası Kris'in yavrularından Japonya'da yarışan ve 6 grup birinciliği alan Symnoli Kris s önemli bir referans noktası oluşturuyor. 



FRANKEL ( GALILEO - KIND / DANEHILL) X BALANCE (THUNDER GULCH - VERTIGINEUX / KRIS S)