Download on the App Store GET IT ON Google Play
G1 Victoria Mile Galibi Verxina
12 Mayıs 2013
Beğen 0
Kalp 0
Teşekkürler 0
Nazar Boncuğu 0

G1 Victoria Mile Galibi Verxina

Japonya'nın Tokyo hipodromundaki G1 Victoria Mile koşusu son metreleri ile adeta nefesleri kesti. Burun farkla yarışı kazanan Verxina (Deep Impact - Halwa Sweet / Machiavellian) , 11. koşusundan 4.birinciliğini alırken daha önce kazandığı G3 Daily Hai Quenn yarışndan sonra ikinci grup sınıf gakibiyetini aldı. Katıldığı dört G1 koşuyuda ikinci sırada tamamlayan başarılı safkan böylelikle şeytanın bacağını kırarak G1 sınıftaki ilk galibiyeti hanesine yazdırdı. Daha önceki G1 yarışlarda geçildiği rakiplerinin Orfevre ve Gentildonna gibi isimler olduğunu görünce ikinciliğin ne kadar iyi bir derece olduğunun farkına varılabilir.

Koşuda ikinci sırayı Whale Capture (Kurofune - Global Peace / Sunday Silence) ikinci, Meine Isabel (Telegnosis - Meine Regina / Sunday Silence) üçüncü, Joie de Vivre (Deep Impact - Biwa Heidi / Caerleon) ise dördüncü oldu.







Tokyo hipodromunda koşulan G2 Keio Hai Spring Cup'ı M.Ebina idaresindeki Daiwa Maggiore (Daiwa Major - Fanjica / Law Society) kazandı. 13.yarışından 5. birincilğini alan safkanın daha önce katıldığı altı grup sınıf yarışta galibiyeti bulunmuyordu. G2 Kinko Sho, G3 Shimbun Hai ve G3 Challenge Trophy koşularında ikincilik elde eden safkan böylelikle ilk grup sınıf galibiyetini elde etmiş oldu. Yarışta ikinci sırayı Triump March (Special Week - Kyoei March / Dancing Brave) alırken, Garbo (Manhattan Cafe - Yamato Damashii / Generous) üçüncü, Leo Active (Admire Moon - Leo Soleil / Opera House) ise dördüncü sırada yer aldı.


Koşuyu izlemek için Tıklayın