Download on the App Store GET IT ON Google Play
El Camino Real Derby Galibi Dice Flavor
17 Şubat 2013
Beğen 0
Kalp 0
Teşekkürler 0
Nazar Boncuğu 0

El Camino Real Derby Galibi Dice Flavor

* Kentucky Derby prep sezon koşularından olan G3 El Camino Real Derby 1810 metre yapılırken bitiriş derecesi 1:51.45 olarak gerçekleşti. Üç yarış sonra Madiendan çıkan Dice Flavor , Santa Anita'da ki Claming yarışta üçüncülük almıştı. El Camino Real Derby'e 9,50 ganyanla süpriz olarak katılan safkan ilk grup yarışını kazanmakla birlikte Kentucky Derby yolunda 10 puanıda hanesine yazdırdı. 200 bin dolar ikramiyeli yarışta sıralama şu şekilde oluştu;
 

1. Dice Flavor (Scat Daddy - Afleet Summer / Afleet)

2. Nina's Dragon (Tizbud - Just Lookn / Synastry)

3.Counting Days (Mingun - Cuanto Es / Exbourne)


Yarışı izlemek için TIKLAYIN


16.02.2013 tarihi itibariyle Kentucky Derby ve Oaks puan sıralamaları





* Laurel Park hipodromundaki 250 bin dolar ikramiyeli G2 Barbara Fritche Handicap koşusu 1400 metrede yapılırken bitiriş derecesi 1:25:29 olarak gerçekleşti. Sıralama şu şekilde oluştu:

1.Funnys Approval (Outrageouslyfunny - Cherokee Approval / Cherooke Run)

2. My Wandy's Girl (Flower Alley - Unbridled Secret / Unbridled's Song)

3.Withgreatpleasure (Hold That Tiger - Doubleyourpleasure / Double Negative)

Koşuyu kazanan Funnys Approval ilk grup yarışını kazanırken üst üste dördüncü birinciliğini almış oldu. Sekizinci grup yarışına çıkan My Wandy's Girl, daha önce Puerto Rico'da katıldığı altı grup yarıştan üç birincilik alırken, son yarışı öncesinde Aqueduct pistinde G1 Gazelle Stakes'te üçüncü oldu.

Yarışı izlemek için TIKLAYIN





* Santa Anita Park hipodromunda yapılan 1709 metredeki G2 Santa Maria Stakes'te bitiriş derecesi 1.43.08 olarak kaydedilirken ilk üç sırayı alan isimler şu şekilde sıralandı;

1.Great Hot (Orientate - That's Hot / Seeking the Gold)

2.Book Review (Giant's Causeway - Clever Babe / Distorted Humor)

3.Lady of Fifty (After Market - K.D.'s Shady Lady / Maria's Mon)


2011 yılında katıldığı 7 grup yarıştan iki üçüncülük bir ikincilik çıkaran Great Hot, 2012 yılında G1 Breeder's Cup Filly & Mare Sprint'te dokuzunculuk aldıktan sonra bu yılki ikinci yarışında sürpiz yaparak önemli bir galibiyet aldı.
Koşuya favori olarak katılan Book Review, 2012 yılınındaki son yarışında La Brea Stakesi kazanmıştı. Bu sene katıldığı ilk yarışı olan La Canada Stakes'te ikinci sırayı almıştı.

Yarışı izlemek için TIKLAYIN





* Gulfstream Park'taki 2212 metredeki  G2 Mac Diarmida Stakes 150 bin dolar ikramiyeli bir koşu olarak gerçekleştirildi. Bitiriş derecesi 2.17.14 olurken koşu sonunda sıralama şu şekilde oluştu;

1.Amira's Prince (Teofilo - Twice The Ease / Green Desert)

2.Teaks North (Northern Afleet  - Teaksberry Road / High Honors)

3.Lova Bigtime (Dynaformer - Lova Two / Lord At War)

Gulfstream Parktaki son iki yarışını kazanarak bu koşuya katılan Amira's Prince, ilk grup yarışınıda kazanarak üst üste üç koşudan birincilikle ayrılmış oldu.

Yarışı izlemek için TIKLAYIN




* 150 bin dolar ikramiyeli G3 Tampa Bay Stakes 1709 metrede yapılırken bitiriş derecesi 1.43.14 olarak gerçekleşti. İkinciliğin at başı olduğu yarış sonucundaki sıralama şu şekilde oluştu;

1.Swift Warrior (First Samurai - Afleet Summer / Afleet)

2.Alley Oop Oop (Monsieur Cat - Nizy's Lizzie / Wheaton)

2.Doubles Partner (Rock Hard Ten- Serena's Sister / Rahy)

Bu yıla iyi bir başlangıç yaparak katıldığı iki grup yarışıda kazanan Swift Warrior, kariyerindeki en iyi dönemi yaşıyor. Atbaşı ile ikinci olan Doubles Partner, üç grup yarış birinciliklerinin yanına bu derecesinide eklemeiş oldu.