Download on the App Store GET IT ON Google Play
Dubai Yarış Karnavalında İlk Gün
10 Ocak 2013
Beğen 0
Kalp 0
Teşekkürler 0
Nazar Boncuğu 0

Dubai Yarış Karnavalında İlk Gün

Dubai Yarış Festivali bugün yapılan koşularla başladı. Günün en önemli koşusu niteliğindeki Al Maktoum Challenge'i Barbecue Eddie jokeyi Dane O'Neill ile kazandı. 250 bin dolar ikramiyeli Grup-2 koşu 1600 metre sentetik pistte yapıılırken , Out Of Bounds ikinci sırada yer aldı.  Fulbright ve Rutland Boy atbaşı olarak üçüncülüğü paylaştılar. 1600 metrede bitiriş derecesi 1:37:24 olurken farklar 1,5-0,5-atbaşı olarak kaydedildi.

Sh Hamdan bin Rashid Al Maktoum 'un sahibi olduğu Barbecue Eddie ( Stormy Atlantic  - The Green Owl / Carson City )  son dört yarışındaki dördüncü birinciliğini almış oldu. 2007 yılında Hollywood Park hipodromunda başladığı yarış hayatında ABD'de beş grup yarış koşup 2 ikincilik ve 2 üçüncülük alıp,  2009 yıl ocak ayından itibaren Birleşik Arap Emirlikleri'nde yarış hayatına devam eden safkan bugünkü birinciliği ile ilk grup galibiyetini alırken Dubai Word Cup'a da göz kırmış oldu.

Godolphin temsilcisi Out Of Bounds (Discreet Cat - Unbridled Elaine / Unbridled's Song),  Santa Anita'daki son yarışını Grup-3 Shame Stakes'te yapıp birincilik alırken ocak 2012 'deki bu yarışı sonrasında verdiği 1 yıllık ara ile Meydan'da çıktığı ilk yarışında aldığı ikincilikle dikkat çekti. Darley yetiştirmesi safkan dördüncü yarışında aldığı bu dereceyle başta Godolphin olmak üzere antenörü Saad bin Suroor'u fazlası sevindirdi. 

Bir başka Godolphin atı olan Fulbright ( Exceed And Excel - Lindfield Belle / Fairy King ) , çim yarışları sonrası çıktığı ilk sentetik pist yarışında üçüncülükle ayrılırken , üçüncü grup yarışından en iyi ikinci derecesini elde etti. Meydan yarışı öncesinde katıldığı Newmarket'teki grup-2 Dubai Challenge Stakes'i kazanmıştı. 

Wolverhampton'da başladığı yarış kariyerindeki ilk grup koşudan atbaşı ile üçüncülükle ayrılan Rutland Boy ( Bertolini  - Israar /  Machiavellian), Abdulla bin Ahmad Al Shaikh 'i yarışta temsil etti. 













GÜNÜN DİĞER ÖNEMLİ YARIŞLARI