Download on the App Store GET IT ON Google Play
Cup'ta Military Attack / Sprint'te Lucky Nine
20 Mayıs 2013
Beğen 0
Kalp 0
Teşekkürler 0
Nazar Boncuğu 0

Cup'ta Military Attack / Sprint'te Lucky Nine

Singapur'da dün dünya çapında takip edilen ve sonucu merakla beklenen iki grup 1 sınıf koşu gerçekleştirildi. Bunların ilki; G1 International Cup yarışıydı. Koşuta dünyanın farklı ülkerinden iddaalı isimler katılmıştı. Pastoriıus, Meandre, Military attack, Red Cadeaux gibi sınıf safkanların mücadelesinde gülen isim çok rahat kazanan Military Attack oldu.






Singapur / Kranji / International Cup / 2000 / 1.59.58

1.Military Attack pd Oratorio - Almaaseh / Dancing Brave

2.Dan Excel pd Shamardal - Love Excelling / Polish Precedent

3.Mawingo pd Tertullian- Montfleur / Sadlers Wells

4.Lizarre pd Jet Master - Leading Dame / Jallad





Bu yıl G1 Hong Kong Gold Cup ve G1 Queen Elizabeth II Cup başta olmak üzere G3 January Cup ile G3 Premier Plate koşularını kazanan Military Attack'ın kariyer kazancı 2 milyon pound'un üzerinde çıkmış durumda.







* Günün bir diğer önemli koşusu olan G1 International Sprint koşusu aynı zamanda Global Challenge Sprint Serisinin dördüncü ayağını oluşturuyor.Global Sprint Challenge  Serisi dokuz yarıştan oluşuyor .Avustralya, Japonya, Dubai, Singapur, İngiltere, ve Hong Kong'da koşulaan sprint yarışlarnın dahil edildiğ seri ilgili geniş bilgiye daha önce hazırladığımız Global Sprint Challenge Yarışları başlıklı yazımızda ulaşabilirsiniz.


Singapur / Kranji / International Sprint / 1200 / 1:08.71

1.Lucky Nine pd Dubawi - Birjand / Green Desert

2.Bel Sprinter pd Bel Esprit - Gavroche / Snippets

3.Super Easy pd Darci Brahma - Parfore / Gold Brose

4.Balmont Mast  pd  Balmont - Corn Futures / Nomination





Kariyerinde beşi G1 olmak üzere 7 grup sınıf galibiyeti bulunan Lucky Nine, Hong Kong Classic Mile, Hong Kong Sprint, Quenn's Silver Jubilee Cup, Chairman Sprint Prize koşularını kazanma başarısı göstermişti. 30 startından grup yarışlarda 7 birincilik 4 ikincilik, 3 ikincilik çıkararak 3milyon pound'un üzerinde kazanç elde etti.