Download on the App Store GET IT ON Google Play
Black Caviar ve Frankel Buluşuyor
24 Mart 2013
Beğen 0
Kalp 0
Teşekkürler 0
Nazar Boncuğu 0

Black Caviar ve Frankel Buluşuyor

Black Caviar ile Frankel buluşuyor. Son dönemin iki şampiyon ismi gelecek yıl eşleşebilir. Dünya yarışçılık camiasını fazlası ile heyecanlandıran bu haber, Black Caviar'ın William Reid Stakes'i kazandıktan sonra ilgililerinin yaptığı açıklamaların altındada bu nedenin yattığını bir anlamda gösteriyor.



William Reid Stakes sonrası safkanın sahipleri şu açıklamalarda bulunmuşlardı: " Safkanın sahiplerinden Neil Werrett; " TJ Smith Stakes için emin olmamakla birlikte Royal Ascot'u şahsen tercih  ediyorum " şeklinde bir açıklama yaparken , Gary Wilkie ise ; Yarım kardeşi All To Hard'ın da start alması beklenen All Aged Stakes (1400 m) 'e ise sıcak bakmadığını ve kraliçeyi tekrar İngiltere'de görmek istediğini dile getirdi."

İngiltere'de yarışmak konusunda bu kadar ısrarcı ve istekli görünmelerinin altında yatan sebebin Frankel olduğu bugünkü haberle ortaya çıkmış oldu. Gelecek hafta yapacakları toplantı sonrasında bu konuda kesin bir karar vereceklerini açıklayan Gary Wilkie, ayrıca önümüzdeki ay Avustralya'da TJ Smith Stakes'i kazanarak Kingston Town ile paylaştığı 14 yarışlık G1 galibiyet serisinde rekora imza atmak istediklerini de belirtiyor.



Royal Ascota'taki Diamond Jubilee Stakes ile son yarışını yaparak emekli ayrılma ve 2014 yılında Frankel ile eşleşme haberinin kesinliği, gelecek hafta yapılacak toplantıdan çıkan sonuca göre ortaya konacak.